Wellness consulting

Wellness Consulting

¨Provjerite zašto vodeće turističke tvrtke imaju povjerenja upravo u naše savijete¨

Tim smo arhitekata i konzultanata specijalizirani za Wellness & SPA projektno planiranje i projektiranje. Već 20 godina radimo na projektiranju i izradi raznih konceptualnih SPA & Wellness projekata u Hrvatskoj i inozemstvu. Jedini smo tim arhitekata i konzultanata u Hrvatskoj koji posjeduju iskustvo projektiranja i planiranja  Wellness & SPA projekata po cijeloj Europi već dugi niz godina. 

kako Vam možemo pomoći...

Svojim savjetima i uslugama pratimo naše klijente od početne faze kreiranja strateške vizije SPA pa sve do izrade projekta.

Inovativnost u projektiranju, međunarodno iskustvo, glavne su prednosti naše tvrtke. Naš tim će osmisliti dizajn prema najnovijim trendovima u turizmu, kako bi Vaš SPA bio prepoznatljiv, inovativan, ugodan i razlikovao se od konkurencije.

Naši klijenti biraju kombinaciju usluga koja najviše odgovara njihovim potrebama – velike ili male, kratkotrajne ili dugoročne. Bez osobnih interesa, također možemo osigurati klijentima našu nepristranost u odabiru opreme i proizvođača.

Sve to omogućuje osmišljavanje savršeno prilagođene strategije, uz pravi balans kreativnosti, objektivnosti i fleksibilnosti koji utječe na ROI.

Istražujemo, razvijamo i implementiramo najnovije trendove kako bismo Vam donijeli inovacije, ideje i trendove potrošača. Wellness planiranje i projektiranje te savjetovanje o tome kako primijeniti filozofiju za ulazak na tržište wellness destinacija i kako postati poželjna destinacija za SPA odmor.

Našu stručnost prepoznali su hotelski brendovi poput:

i mnogi drugi.

wellness consulting
wellness consulting

“If you want something new, you have to stop doing something old.”

Wellness consulting

Wellness consulting. Tvrtka za izradu wellness idejnih rješenja. Stručnjaci za wellness program. Nudimo savjetodavne usluge za wellness projekte od izrade idejnog i programskog rješenja do kompletnog projektiranja i izrade projekt interijera. Wellness savjetnici pomažu klijentima u cjelovitom vođenju vježbanja kroz edukaciju o zdravlju i načinu života te poduku. Ovlašteni wellness savjetnici spremni su pomoći svojim klijentima u postizanju ciljeva kroz edukaciju iz osobnog treninga, grupnih poduka o kondiciji i savjetovanja o upravljanju tjelesnom težinom. 

error: Content is protected !!