Services

 

Izrada wellness idejnog rjesenja.

Krenuti ćemo od analize projekta a nakon toga osmisliti idejno i programsko rješenje koje će biti temelj za kasnije uspješan Wellness projekt.

 
Analiza projekta

Analizirati ćemo Vaš projekt, uzimajući u obzir sve čimbenike koji utječu na njega. Predstaviti ćemo Vam trendove u Wellness & Medical SPA sektoru. Na temelju tih informacija možemo sustavno raditi na planiranju vaših ciljeva i odrediti personaliziranu strategiju. Vašeg SPA projekta.

Izrada idejnog i programskog rješenja

Na temelju analize, pristupiti ćemo konceptualnom planiranju zona i sadržaja te izraditi personalizirani Wellness & SPA koncept prilagođen isključivo za Vaš projekt.

Projekt interijera

Naš dizajnerski tim, osmisliti će Vaš projekt prema najnovijim trendovima, kako bi Vaš SPA bio prepoznatljiv, inovativan, udoban i razlikovao se od konkurencije. 

Tehnički nacrti i micro-lokacije

Izraditi ćemo sve potrebne tehničke nacrte, strojerske i inženjerske pozicije te microlokacije svih SPA pozicija.

Izrada wellness idejnog rješenja

Suradnja na projektima

Kod projektiranja Hotelskih objekata od strane drugih arhitektonskih studija koji su nosioci projekta, često zajednički surađujemo na području planiranja Wellness-Medical-SPA zona i sadržaja, izrade strateškog koncepta te projektiranju interijera, kako bi projekt i krajnji cilj bio što uspješniji za investitora.

Naši klijenti su mali, srednji i veliki hotelski objekti koji prepoznaju naše znanje i iskustvo te imaju potpuno povjerenje u naše savjete.

Novi projekti
  • Analiza projekta
  • Definiranje vizije i izrada konceptualnog i programskog rješenja
  • Projektiranje
  • Ekonomska analiza projekta
  • Tehnički nacrti
  • Dizajn interijera

 

Za Postojeće Wellness & SPA centre

Kompletni Re-dizajn:

  • koncepta i prostora
  • Programskog rješenja
  • SPA opreme
  • Dizajn interijera

Izrada wellness idejnog rješenja. Wellness je „aktivno bavljenje aktivnostima, izborima i načinima života koji vode u stanje cjelovitog zdravlja“. Wellness je aktivan proces osvješćivanja i donošenja odluka u težnji ka postizanju cjelovitog zdravlja i blagostanja. 

Wellness turizam moćno je sjecište dviju velikih i rastućih industrija: turističke industrije s 2,6 bilijuna USD i wellness industrije s 4,2 bilijuna USD. Holističko zdravlje i prevencija sve su više u središtu potrošačkog odlučivanja, a ljudi sada očekuju da će nastaviti svoj zdrav stil života i wellness rutinu kad su daleko od kuće. 2013. godine, Globalni wellness institut (GWI) predstavio je nastupno izdanje izvještaja Global Wellness Tourism Economy – značajne studije koja je definirala parametre i karakteristike novonastalog sektora wellness turizma, procijenila njegovu globalnu veličinu i istaknula njegovu dalekosežnu ekonomsku ekonomiju. utjecaji. Od tada se ovaj turistički segment ubrzao širom svijeta. GWI sada procjenjuje da je wellness turizam globalno tržište u iznosu od 639 milijardi dolara u 2017. godini, koje raste više nego dvostruko brže od općeg turizma.

error: Content is protected !!