Consulting and architecture for leading hospitality brands

Naši arhitekti za wellness projekte će Vam ponuditi opsežni paket arhitektonsko-konzultantskih usluga za izradu jednog uspješnog wellness projekta. Pomoći ćemo Vam da Vaš projekt u potpunosti bude u skladu s vašom vizijom, da prati najnovije trendove u wellness industriji, konkurentan na tržištu i s najvišom tehnološkom kvalitetom opreme.

Projects

Svaki projekt je drukčiji, razlikuje se po geogravskom položaju, namjeni, profilu gostiju…itd.

Naš iskusni tim stručnjaka pruža inovativni razvoj jedinstvenog Wellness & SPA Hotela, koji će jedan običan turistički doživljaj pretvoriti u prepoznatljivu i privlačnu Wellness & SPA destinaciju. Izrada wellness projekta obuhvatiti će sve faze planiranja i realizacije Vašeg hotela i Wellness & SPA centra.

Trenutno svugdje u svijetu a tako i Hrvatskoj postoji puno hotela i Wellness & SPA sadržaja koji nisu usklađeni s vizijom i strategijom hotela, okolinom, konkurencijom i novim trendovima u turizmu. Na žalost, takvi hoteli ne mogu pratiti današnju rastuću konkurenciju u hotelskom i Wellness & SPA turizmu.

Današnji hotelski trendovi zahtijevaju visoke standarde kada je u pitanju arhitektura hotela, dizajn interijera, te Wellness & SPA koncept. Gosti danas očekuju “wow efekt”, očekuju nešto novo, inovativno, moderno i prepoznaju kvalitetu.

Arhitekt za wellness projekt. Nudimo izradu wellness projekta. Wellness idejni projekt. Wellness projektiranje. Sve konzultantske usluge vezane uz wellness projekt. Izrada shematskih nacrta za wellness opremu.

Arhitekt za wellness projekt

error: Content is protected !!